Iklan

Ställa In Och Använda Icloud För Windows


Hämta bara tillägget iCloud-lösenord till din webbläsare och använd sedan appen iCloud-lösenord för att skapa, komma åt och hantera dina lösenord. Filerna går inte att återställa om du använder Radera eller Radera alla i Senast raderade eller tömmer Papperskorgen i macOS. Med Delade album kan du visa, dela och kommentera på bilder och videor som du delar med andra. Och om du använder den senaste versionen av iCloud för Windows kan du fästa bilder och behålla dem lokalt på din enhet. När du lossar dem överförs de till iCloud i stället. Läs mer om hur du skapar ett appspecifikt lösenordför att hålla informationen uppdaterad på dina enheter om du loggar in på iCloud med ett e-postprogram från tredje part utanför iCloud för Windows. Om du inte ser filerna som du vill återskapa kan du återställa windll.com/sv/dll/intel-corporation filer som raderats under de senaste 30 dagarna på iCloud.com.

  • Läs om hur du använder Mail, Kontakter och Kalendrar med iCloud på alla dina enheter.
  • Vill du komma åt de senaste iCloud-funktionerna?
  • Om du använder iCloud för Windows 10 eller senare kan du fästa filer för att ha dem lokalt på din enhet.
  • Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig.
  • Se till att du ställer in iCloud på diniPhone, iPad, iPod touchellerMacoch att du är inloggad med ditt Apple?ID.
  • Om du använder ett hanterat Apple-ID finns det inte stöd för iCloud för Windows.

Du kan även nåla fast filer och mapparså att du kan använda dem offline och enkelt kontrollera status hos en hämtad eller delad fil. ICloud för Windows skapar en iCloud Drive-mapp i Utforskaren när du aktiverar iCloud Drive. I den här mappen hittar du dokument som du har lagrat på iCloud. När du skapar en fil på din pc och sparar den i iCloud Drive-mappen visas den även på dina andra enheter.

Apple Footer

Läs om hur du ställer in och använder iCloud-bilder. Om det inte installeras automatiskt går du till Utforskaren och öppnar Ställ in iCloud.

Läs om hur du använder Mail, Kontakter och Kalendrar med iCloud på alla dina enheter. Om du vill stänga av en tjänst på din pc öppnar du iCloud för Windows och markerar eller avmarkerar sedan den tjänsten. Klicka på Använd när du vill spara ändringarna. Om du använder iCloud för Windows 10 eller senare kan du fästa filer för att ha dem lokalt på din enhet. Om du vill arbeta med vänner eller kollegor på filer kan du dela enskilda filer eller skapa en delad mappoch dela flera filer.

Hålla Dina Appar Uppdaterade

När du slår på Bilder skapar iCloud för Windows en bildmapp i Utforskaren som kallas iCloud-bilder. ICloud-bilderöverför nya bilder och videor som du lägger till i överföringsmappen för iCloud-bilder på din pc, så att du kan visa dem i appen Bilder på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac samt påiCloud.com. Dina nya bilder och videor hämtas automatiskt från iCloud-bilder. Om du vill hantera ditt lagringsutrymme klickar du på Lagring. Välj en app för att se hur mycket lagringsutrymme du använder eller klicka på Köp mer lagring för att uppgradera din lagringsplan. När du använder iCloud på alla dina enheter kan du hålla Mail, Kontakter och Kalendrar uppdaterade oavsett vilken enhet du använder.

Cari Properti Idaman Anda

Cari berdasarkan ID / kata kunci


Atau Pencarian Otomatis
CariTipeLokasi

Follow Us on Twitter

Ads


Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Other Links